top of page
Image by Lodewijk Hertog

Frans buffet vanaf 20 Personen.

 
Warme gerechten

Coq au vin

Kip in wijnsaus "een Franse klassieker"

Boeuf Bourguignon

Rundvlees zoals ze dat in de Bourgogne maken

Riz avec legumes

Rijst met groenten

Koude gerechten

Assiette jambon

Diverse hamsoorten

Artichaut Marinee

Gemarineerde artisjokhart met citroen
Charcuterie

Diverse Franse worstsoorten

Salade mixte

Gemengde salade

Plateau des fromages

Een selectie van verschillende Franse kazen

Salade de pomme de terre

Franse aardappelsalade

Olives

Huisgemarineerde olijven en tapenade

Legumes grillee

Gegrilde groenten

Diverse broodsoorten

€ 32,50 p.p

oil-3112195_1920.jpg

Frans buffet vanaf 20 Personen.

 
Warme gerechten

Coq au vin

kip in wijnsaus "een Franse klasieker

Boeuf bourguignon

Rundvlees zoals ze dat in de Bourgogne maken

Riz avec legumes

Rijst met groenten

Quiche lorraine

De traditionele hartige taart met ham, spek en kaas

Koude gerechten

Assiette jambon

Diverse hamsoorten

Artichaut Marinee

Gemarineerde artisjokhart met citroen

Charcuterie

Diverse Franse worstsoorten

Salade mixte

Gemengde salade

Plateau des fromages

Een selectie van verschillende franse kazen

Salade de pomme de terre

Franse aardappelsalade

Olives

Huisgemarineerde olijven en tapenade

Assiette des poissons fumee

Gerookte zalm, forel en garnalen

Diverse broodsoorten

€ 37,50 p.p.

Buffet Parijs
Buffet Nancy
bottom of page