top of page
IMG_1651.jpg

 

 

 

MENUKAART

Verrassingsmenu’s:

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Anthon van Manen wisselende

Verrassingsmenu’s (ook vegetarisch) samen. U hebt de keuze uit:

 

4 - gangenmenu                                                                                                                52,50

5 - gangenmenu                                                                                                                57,50

 

Lekker vooraf:

 

Zuurdesem bol | boter | olijfolie | zeezout  6,95

 

Bordje Italiaanse ham  9,75

 

Oesters | rode wijnazijn | sjalot | citroen per stuk:  3,95

 

Sashimi van tonijn | wasabi | wakamé | gember | soja  12,50

 

3-gangenkeuzemenu voor 39,50

 

Voorgerechten:

 

                Chef’s soep van de dag (vegetarisch)               

     

    Tartelette | asperges | foelie | Parmezaan | 

                          gerookte eidooier (vegetarisch)                        

 

               Burrata | pompoen | cherrytomaat |    + 2,50

                   basilicum olie (vegetarisch)                   

 

 Rouleau van kabeljauw | kalamansi |

             venkel | zilte groenten                

 

                 Rundercarpaccio | truffelmayonaise |             

                                            Parmezaan | rucola                                             

 

             Buikspek | gegrilde gamba | saffraan |            

                  aïoli | amandel | bloemkool                    

                                            

           

Hoofdgerechten:

 

Risotto | groene kruiden | citroen |

Parmezaan (vegetarisch)    

 

Zoete aardappelhummus | aubergine |

gegrilde courgette | pani puri | cashewnoot |

groene kruidenolie (vegetarisch)   

 

       Catch of the day met bijpassend garnituur          

 

Kalfs rumpsteak | courgette | zoete aardappel |

gepofte knoflook 

                                                                       

Diamanthaas | spinazie | roseval aardappel |

                                                             paprika | saliejus                                                                         

Maishoender suprême | pomme dauphine |

                            bospeen | doperwt | krokant spek                                 

             

Extra erbij:

 

Portie Franse frietjes met mayonaise  4,50

 

Portie Franse frietjes met truffelmayonaise en Parmezaan  5,00

Desserts:

 

                            Superdessert voor 2 personen van onze patissier  +5,00 p.p.                                                                                  

Scroppino van framboos

 

                      Aardbeien | citroenschuim | roos                          

 

Passievruchten-witte chocolademousse |

           mango | ananas | gember                

Hollands kaasbordje | dadelbrood | vijgensalami  = 5,00

 

Koffie met friandises  

Alle gerechten zijn ook los te bestellen

 

Voorgerechten                   13,50

Hoofdgerechten                 24,50

Desserts                               8,50

Chef’s Specials:

Voorgerecht:

       Tonijn tataki | paksoi | taugé | truffel-sojadressing | wortel  + 5,00                                               

Hoofdgerechten:

Côte de boeuf van de grill voor 2 personen  85,00

 

"Farm Fields" Kalfshaas | beurre café de Paris  + 7,50

 

Bovenstaande Chef’s special hoofdgerechten worden geserveerd

met Franse frietjes en seizoensgroenten

 

Special coffees:

 

Irish coffee | Jameson  9,00

French coffee | Grand Marnier  9,00

 

Spanish coffee | Tia Maria  9,00

 

Italian Coffee | Amaretto di Saronno  9,00

 

Espresso Martini  9,00

bottom of page