Tasting menu:

 

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok een  wisselend menu samen, bestaande uit een zestal gerechtjes.

Dit menu is alleen per tafel te bestellen.

 

6 – gangen Tasting menu                                                                                                 45,95

 

3 - gangenkeuzemenu voor 33,50

Let op losse prijs gerechten:

Voorgerechten 10,50
Hoofdgerechten 21,00
Desserts 7,75

 

Voorgerechten

Chefs soep van de dag

 

Geschroeide zalm, zoetzure bosui, wortel en gepofte zwarte rijst

 

Queen krab met avocado, krokante framboos en vadouvan mayonaise

 

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola

                                                                      

Salade met hertenpastrami, gerookte amandel, sherry vinaigrette, pruimen en paddenstoelen

 Wildpaté met kweepeer compote, krokante brioche, pistache en zoetzure rode kool

 

Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met buffelmozzarella en hazelnoot vinaigrette

Tartaar van geroosterde biet met knolselderij, gekarameliseerde kastanje, crème van eekhoorntjesbrood en

balsamico vinaigrette

  

 Hoofdgerechten

 

“Catch of the day” dagelijks wisselende visspecialiteit

 

Kabeljauwfilet met brandade van spekbokking, bosui en antiboise

 

Kogelbiefstuk met een port-sjalotten saus en pommes Dauphine

 

Wildstoof met aardappelschuim, amandel, spruitjes en biet

Eendenborstfilet gelakt met lavendelhoning, witlof tarte tatin en aardpeer

 

Rouleau van fazant met pastinaak mousseline en ratatouille van wintergroenten

Gepofte knolselderij en pompoen met zwarte knoflook

Risotto met shiitake, gepofte tomaatjes en groene asperges

Desserts

Taartje van hazelnoot en passievrucht met chocolademousse

 

Gepocheerde vijg met honing, walnoot en boerenyoghurt ijs

 

Tarte tatin van appel met vanille roomijs

 

Crème brulée van tonkabonen met sinaasappelsorbet

 

Proeverij van onze desserts + 3,25

 

Kaasbordje met dadelbrood en zuidvruchten compote + 4,25

 

 

 Voor de liefhebber:

 

 

Voorgerechten

Pomphuisschaal:

Heerlijke selectie uit onze voorgerechten (minimaal 2 personen)        + 5,25 p.p.        

Gebakken ganzenlever met vijgenbrood en koffie gember siroop       + 5,25

 

Hoofdgerechten

 

Hertenrugfilet met jus van kruidkoek, hete bliksem en duxelle van paddenstoelen  + 5,25

Supplement gebakken ganzenlever :                                                                             + 7,75

 

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

#restaurantpomphuis

Tel: 0318 - 653 133  |  Email: info@restaurantpomphuis.nl

 

© 2017 Realisatie en ontwerp Idora Media - Login