Menukaart

 

Verrassingsmenu’s:

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Anthon van Manen wisselende

Verrassingsmenu’s (ook vegetarisch) samen. U hebt de keuze uit:

 

4 - gangenmenu                                                                                                                43,50

5 - gangenmenu                                                                                                                49,50

 

Lekker vooraf:

 

Zuurdesem bol met kruidenboter, olijfolie en zeezout  5,25

 

Bordje Serranoham met cornichons  8,50

 

Voorgerechten:

 

Tataki van zalm met dashi, sojaboontjes, yuzu en zoetzure groenten  14,50

 

Gerookte forel met rode biet, mierikswortel en komkommer  14,50          

 

Kalfspastrami met atjar van rode kool, zoete ui, lavas crème, hazelnoot en mosterd  13,50

 

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola  11,50

 

Salade van witlof en waterkers met Remeker kaaskroketjes croutons en

amandeldressing (vegetarisch)  11,50

 

Gepofte knolselderij met zwarte knoflook, paddenstoelen en gepekelde eidooier

(vegetarisch)  10,50

 

Pomphuisschaal:

Heerlijke selectie uit onze voorgerechten (minimaal 2 personen)   p.p.  16,50

 

Soepen:

 

Eenden bouillon met paprika en shiitake  7,50

 

Romige Knolselderij-mosterdsoep (vegetarisch)  7,50

     

Hoofdgerechten:

 

Catch of the day met risotto, geroosterde bospeen en rucola  22,50

 

Kabeljauwfilet met fregola, venkel, bimi en saus van schaaldieren  24,50

 

Runderbavette met rozemarijnjus, aubergine, Pecorino en Roseval aardappel  23,50

 

Biologische “Ecofields” kalfshaas met kalfsjus, aardappeltaart, witlof en zilveruitjes  27,50

 

Speenvarkenrack met kruidnageljus, bietjes, knolselderij en pommes fondant  22,50

 

Rode curry met linzen, pompoen, zoete aardappel en korianderolie (vegetarisch)  18,50

 

Paddenstoelenrisotto met gepocheerd ei, Parmezaan en rucolapesto (vegetarisch)  18,50

 

 

Portie frieten met mayonaise  3,75

 

Desserts:

 

Karamel cheesecake met walnoten ijs en hangop  8,25

Bread and butter pudding met gepocheerde appel en rum-rozijnen ijs  8,25

Bloedsinaasappel panna cotta met kaneel tuille en rode wijn ijs  8,25

Witte chocolade marquise met passievrucht en lychee  8,25

Proeverij van onze desserts  11,50

Kaasbordje met dadelbrood en zuidvruchten compote  12,50

 

Koffie met friandises  8,25

 

 

Special coffees

 

Irish coffee, Jameson  7,75

 

French coffee, Grand Marnier  7,75

 

Spanish coffee, Tia Maria  7,75

 

Italian Coffee, Amaretto di Saronno  7,75

 

Espresso Martini  8,50