Lunch kaart:

 

Zuurdesem bol met kruidenboter, tapenade en hummus                                        4,75

 

Soepen:

 

Tomaten-paprika soep met basilicum(pesto)                                                             6,50

 

Tom kha kai soep                                                                                                           7,50

 

Voorgerechten:

 

Tartaar van biologisch “Eco Fields” kalf met basilicum crème,                              11,50

Amsterdamse ui en gerookte paprika

 

Ceviche van zeebaars, bloemkool couscous, granaatappel en granny smith       11,50

 

Salades:

 

Salade van gegrilde halloumi kaas, boemboe dressing, punt paprika,                  13,50

witte druif

Noodle salade met ossenhaas puntjes, bosui, taugé, doperwten.                          16,50

 

Caesar salade met gerookte kip, tomaat, bacon en Parmezaan                            14,50

 

Poké bowl met zalm en tonijn, avocado, wakamé, sushirijst,                                 14,50    

granaatappel en een oosterse dressing

 

Zuurdesem sandwiches:

 

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola                               8,50

                                                                      

Gerookte zalm, avocado, komkommer                                                                        9,50

2 Biologische “Eco Fields” kalfskroketten                                                                   8,50

Geitenkaas, paprika compote, granny smith                                                               8,50

 

Croque monsieur (ham, kaas en roomkaas)                                                               7,50

 

Hoofdgerechten:

 

Fish & Chips met remoulade saus en gemengde salade                                         18,50

 

Gegrilde rib-eye, chimichurri, krokante polenta                                                       22,50

 

Ton’s burger met huisgemaakte BBQ saus, coleslaw en friet                                  16,50

 

Citrus risotto met seizoensgroenten en rucola                                                         14,50

 

met gamba’s                                                                                                                  18,50

 

Desserts:

 

Sorbet rood fruit met citroenverbena                                                                          8,25

 

Aardbeienbavarois taart met basilicum  `                                                                   8,25

 

Lizzy’s cheesecake                                                                                                         8,25

 

 

Borrel kaart:

 

Zuurdesem bol met kruidenboter, tapenade, hummus                                              5,25

 

Verschillende ham soorten met olijven                                                                      12,50

 

Kaasplateau met noten en vijgen                                                                                12,50

 

Borrelplank koud, combinatie van ham, kaas, tapenade, olijven                             17,50

 

Biologische “Eco Fields” bitterballen (6 stuks)                                                             7,50   

                                                          

Garnalenkroketjes met citroenmayonaise 3 stuks                                                    10,00

 

Dinerkaart

 

Tasting menu:

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Robin Versteeg een wisselend menu samen,

bestaande uit een vijftal gerechtjes.

Dit menu is alleen per tafel te bestellen

5-gangen Tasting menu                                                      47,50

 

3-gangenkeuzemenu voor 36,50

Losse prijs gerechten

Voorgerechten   11,50

Hoofdgerechten 22,50

Desserts 8.25

 

Zuurdesem bol met kruidenboter, tapenade en hummus 4,75

 

Voorgerechten:

 

Chef’s soep van de dag

 

Combinatie van buikspek en gamba met watermeloen en rode peper

 

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola

                                                                      

Tartaar van biologisch “Eco Fields” kalf met basilicum crème, Amsterdamse ui en gerookte paprika

 

Poké bowl met zalm en tonijn, avocado, wakamé, sushirijst, granaatappel en een oosterse dressing

 

Salade van gegrilde halloumi, boemboe dressing, puntpaprika en witte druiven

 

Pomphuisschaal:

Heerlijke selectie uit onze voorgerechten (minimaal 2 personen) + 5,25 p.p.         

 

 

Hoofdgerechten:

 

Zeebaarsfilet met matelote saus, orzo en seizoensgroenten

 

Gegrilde zalmfilet met citrus risotto, daslook en waterkers

 

Gegrilde rib-eye met chimichurri, krokante polenta en caponata

 

Gekonfijte maishoender met dragon saus, zoete aardappel, meiknol en groene asperge

 

Bloemkool couscous met shiitake en raz el hanout

 

 

Desserts:

 

Sorbet met rood fruit en citroenverbena

 

Aardbeienbavarois taart met basilicum

 

Lizzy’s cheesecake

 

Proeverij van onze desserts + 3,25

 

Kaasbordje met dadelbrood en zuidvruchten compote + 4,25

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

                                                                 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

#restaurantpomphuis

Tel: 0318 - 653 133  |  Email: info@restaurantpomphuis.nl

 

© 2017 Realisatie en ontwerp Idora Media - Login