top of page
IMG_1651.jpg

 

 

 

MENUKAART

 

Verrassingsmenu’s:

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Anthon van Manen wisselende

Verrassingsmenu’s (ook vegetarisch) samen. U hebt de keuze uit:

 

4 - gangenmenu                                                                                                                52,50

5 - gangenmenu                                                                                                                57,50

 

Lekker vooraf:

 

Zuurdesem bol | boter | olijfolie | zeezout  6,75

 

Bordje Italiaanse ham  9,75

 

Gerookte amandelen  4,75

 

Oesters | rode wijnazijn | sjalot | citroen per stuk:  3,75

 

Sashimi van tonijn | wasabi | wakamé | gember | soja  12,50

 

Voorgerechten:

 

Chef’s soep van de dag (vegetarisch)  8,50

     

Aardappel | Remeker kaas | crème fraîche | kwartel ei | bietjes (vegetarisch)  13,75

 

Burrata | witlof | waterkers | gegrilde peer |  granaatappel |

croutons (vegetarisch)  15,75

 

Zeebaars | kimchi | rode curry | citrus  15,75

 

                Rundercarpaccio | truffelmayonaise | Parmezaan | rucola  14,50                                             

Vitello tonnato “Pomphuis style” :  kalfsmuis | tonijn | ras el hanout  16,50

    

Pastrami van rund | bloemkool | appel | hazelnoot | vanille  14,75

                                            

           

Hoofdgerechten:

 

“Fiesta Mexicana”:  

Linzen | mais | wortel | pickled rode ui | avocado | mole |

   tortilla chips (vegetarisch)  22,50       

Gnocchi | hazelnoot | cavalo nero | groene kruiden |

schorseneren | rode ui  (vegetarisch)  22,50

 

Catch of the day met bijpassend garnituur  25,50

 

Diamanthaas | rucolastamppotje | sjalottenjus  26,50 

                                                                        

Kalfssukade | schorseneren | prei | truffelaardappel  26,50 

                                                                                                    

    Eendenborst | bietjes | aardappel | bosui |Sinaasappel-karwijsaus  26,75

             

             

Extra erbij:

 

Portie Franse frietjes met mayonaise  4,00

 

Portie Franse frietjes met truffelmayonaise en Parmezaan  5,00

Chef’s Specials:

Voorgerecht:

Coquilles | knolselderij | hazelnoot | beurre noisette | Lardo di Colonnato 17,50     

 

Hoofdgerechten:

Côte de boeuf van de grill voor 2 personen  85,00

 

"Farm Fields" Kalfshaas | kalfsjus  29,50

 

Bovenstaande Chef’s special hoofdgerechten worden geserveerd

met Franse frietjes en seizoensgroenten

Desserts:

 

                            Superdessert voor 2 personen van onze patissier  25,00                                                                                  

Gepocheerde peer | chocolade | vanille-ijs  9,95

 

Kokos panna cotta | Hibiscus | ananas |  roze peper  9,95

 

Hazelnoot | praline | chocolade | banaan  9,95         

 

Hollands kaasbordje | dadelbrood | vijgensalami  13,75

 

Koffie met friandises  9,50

Special coffees:

 

Irish coffee | Jameson  9,00

French coffee | Grand Marnier  9,00

 

Spanish coffee | Tia Maria  9,00

 

Italian Coffee | Amaretto di Saronno  9,00

 

Espresso Martini  9,00

bottom of page