

Menukaart
Verrassingsmenu’s:
Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Anthon van Manen wisselende
Verrassingsmenu’s (ook vegetarisch) samen. U hebt de keuze uit:
4 - gangenmenu 49,50
5 - gangenmenu 54,50
Lekker vooraf:
Zuurdesem bol met boter, olijfolie en zeezout 5,95
Bordje Serranoham met cornichons 8,95
Voorgerechten:
Chef’s soep van de dag (vegetarisch) 8,50
Gerookte kabeljauw lamellen met knolselderij, piccalilly en kervel 15,75
Tartaar van gamba met gepofte knoflook-mayonaise en bouillon van
geroosterde prei 15,50
Wildpaté met hazelnoot, pastinaak, peterselie en paddenstoel 14,75
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola 12,50
Panna cotta van zoete aardappel met pindadressing en koriander (vegetarisch) 12,50
Paddenstoelenterrine met Parmezaan, truffelcrème, king boleet en
hazelnoot (vegetarisch) 12,50
Pomphuisschaal:
Heerlijke selectie van voorgerechten (minimaal 2 personen) p.p. 16,95
Hoofdgerechten:
Catch of the day met bijpassend garnituur 24,50
Combinatie van hertenbiefstuk en hertenstoof met port jus, spruitjes en
schorseneren 27,50
“Farm fields” kalfshaas met jus van Leffe Bruin, groene kool, bospeen en knolselderij 29,00
Flat iron steak met jus van grove mosterd, gekarameliseerde ui en rucola stamppot 25,95
Gegrilde boleten met knolselderij ragout, gepocheerd ei en gepofte
truffelaardappel (vegetarisch) 21,50
Pompoen hasselback met quinoa, lavas en jus van wortel en
sinaasappel (vegetarisch) 20,50
Desserts:
Chocolademousse met structuren van chocolade en pecannoten 8,95
Amandel panna cotta met stoofpeer en speculaas 8,95
Kokos bavarois met banaan, limoenijs en pinda 8,95
Trio van desserts, keuze van onze patissier 12,50
Hollands kaasbordje met dadelbrood en vijgensalami 12,75
Koffie met friandises 8,95
Special coffees
Irish coffee, Jameson 8,00
French coffee, Grand Marnier 8,00
Spanish coffee, Tia Maria 8,00
Italian Coffee, Amaretto di Saronno 8,00
Espresso Martini 9,00