Lunch kaart:

 

Zuurdesem bol met kruidenboter, tapenade en hummus                                        5,25

 

Soepen:

 

Chef's soep van de dag                                                                                                 6,50

Tom kha kai soep                                                                                                           7,50

 

Voorgerechten:

 

Vitello tonnato met tonijn, balsamico, kappertjes en tomaat                                  11,50

 

Huisgerookte zalm met gazpacho, venkel en zoetzure rettich                                11,50

 

Salades:

 

Gegrilde watermeloen met biet, ricotta, pinda en frisée salade                             13,50

Noodle salade met kalfshaas puntjes, bosui, taugé, doperwten.                            16,50

 

Caesar salade met gerookte kip, tomaat, bacon en Parmezaan                             14,50

 

Poké bowl met zalm en tonijn, avocado, wakamé, sushirijst,                                  14,50    

granaatappel en een oosterse dressing

 

Zuurdesem sandwiches:

 

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola                               8,50

                                                                      

Gerookte zalm, avocado, komkommer                                                                        9,50

2 Biologische “Eco Fields” kalfskroketten                                                                   8,50

Geitenkaas, paprika compote, granny smith                                                               8,50

 

Hoofdgerechten:

 

Doradefilet met salsa verde, bulgur en tomaat                                                        22,50

 

Runder bavette met jus van zwarte knoflook, uien compote en                             22,50

gepofte krieltjes

 

Ton’s burger met huisgemaakte BBQ saus, coleslaw en friet                                 16,50

 

Vegetarische groenten curry met noten en groene kruiden                                    16,50

 

Desserts:

 

Chocoladetaart met framboos                                                                                      8,25

Pina Colada dessert met ananas, kokos ijs en schuim van rum                               8,25

 

Citroen tartelette met komkommer, druif en appel                                                    8,25

 

 

Borrel kaart:

 

Zuurdesem bol met kruidenboter, tapenade, hummus                                              5,25

 

Kaasplateau met noten en vijgen                                                                                12,50

 

Borrelplank koud, combinatie van ham, kaas, tapenade, olijven                             17,50

 

Biologische “Eco Fields” bitterballen (6 stuks)                                                             7,50   

                                                          

Garnalenkroketjes met citroenmayonaise 3 stuks                                                    10,00

 

Dinerkaart

 

Tasting menu:

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Robin Versteeg een wisselend menu samen,

bestaande uit een vijftal gerechtjes.

Dit menu is alleen per tafel te bestellen

5-gangen Tasting menu                                                      47,50

 

3-gangenkeuzemenu voor 36,50

Losse prijs gerechten

Voorgerechten   11,50

Hoofdgerechten 22,50

Desserts 8.25

 

Zuurdesem bol met kruidenboter, tapenade en hummus 5,25

 

Voorgerechten:

 

Chef’s soep van de dag

 

Huisgerookte zalm met gazpacho, venkel en zoetzure rettich 

Poké bowl met zalm en tonijn, avocado, wakamé, sushirijst, granaatappel en een oosterse dressing

Vitello tonnato met tonijn, balsamico, kappertjes en tomaat

 

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola

                                                                      

Salade met pastrami van eendenborst, sinaasappelvinaigrette, bramen en hazelnoot

 

Gegrilde watermeloen met biet, ricotta, pinda en frisée salade

 

Pomphuisschaal:

Heerlijke selectie uit onze voorgerechten (minimaal 2 personen) + 5,25 p.p.         

 

 

Hoofdgerechten:

 

Doradefilet met salsa verde, bulgur en tomaat

 

Gegrilde zwaardvis met paella en saus van gerookte paprika

 

Runder bavette met jus van zwarte knoflook, uien compote en gepofte krieltjes

 

In yoghurt gemarineerde lamsrump met salie jus, couscous en seizoensgroente

 

Vegetarische groenten curry met noten en groene kruiden

Groentequiche met snijbonen, Gruyère en zoetzure koolrabi

 

 

Desserts:

 

Chocoladetaart met framboos

 

Pina Colada dessert met ananas, kokos ijs en schuim van rum

 

Citroen tartelette met komkommer, druif en appel

 

Proeverij van onze desserts + 3,25

 

Kaasbordje met dadelbrood en zuidvruchten compote + 4,25

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

                                                                 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

#restaurantpomphuis

Tel: 0318 - 653 133  |  Email: info@restaurantpomphuis.nl

 

© 2017 Realisatie en ontwerp Idora Media - Login