Tasting menu:

 

Buiten de kaart om stelt onze chef-kok Robin Versteeg een  wisselend menu samen, bestaande uit een zestal gerechtjes.

Dit menu is alleen per tafel te bestellen.

 

6 – gangen Tasting menu                                                                                                 47,50

 

 

3 - gangenkeuzemenu voor 34,50

Let op losse prijs gerechten:

Voorgerechten 10,50
Hoofdgerechten 22,00
Desserts 7,75

 

Voorgerechten

Chef’s soep van de dag

Carpaccio van zalm met gamba, grapefruit, dragon en mierikswortel 

Tonijn met komkommer, marshmallow van groene appel, yuzu en crème van zwarte sesam

 

Combinatie van coquille st. Jacques en buikspek met wortel tartaar, miso en kombu krokant

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaan en rucola

 

Pulled duck met mango, dadel, koriander en vinaigrette van hibiscus

 

Salade van pompoen, sinaasappel, veldsla, geitenkaas en noten

 

Hummus van zoete aardappel met groene kruiden, olijf en oesterzwam
 

  

 Hoofdgerechten

 

“Catch of the day” dagelijks wisselende visspecialiteit

 

Zeebaarsfilet met bordelaisesaus, wortel, tomaat en zwarte spaghetti

 

Gegrilde runderentrecote met vadouvansaus, romanesco, en pommes Paulo

 

Zacht gegaarde zwijnswang met laurierjus, hutspot, zilveruitjes en courgette

 

Gekonfijte maishoender met jus van gerookte knoflook, dukkah, en witlof met ham

 

Geroosterde bloemkool met hazelnoot crème, paddenstoelen en Parmezaan

 

Gefrituurde gnocchi met spitskool, king boleet en Reypenaar kaas

Desserts

Dessert van kokos, witte chocolade en biet

 

Gepocheerde peer met kaneel, chocolade en vanille roomijs met roze peper

 

Panna cotta van yoghurt met muesli en perzik

 

Bavarois van ube (paarse zoete aardappel) met cassis en jasmijn

 

Proeverij van onze desserts + 3,25

 

Kaasbordje met dadelbrood en zuidvruchten compote + 4,25

 

 

 Voor de liefhebber:

 

 

Voorgerechten

Pomphuisschaal:

Heerlijke selectie uit onze voorgerechten (minimaal 2 personen)        + 5,25 p.p.        

Hoofdgerechten

 

                              Kalfshaas met saliesaus, aardappeltaart, gebrande mais en pastinaak   + 5,25                                                                                         

 

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.

Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

#restaurantpomphuis

Tel: 0318 - 653 133  |  Email: info@restaurantpomphuis.nl

 

© 2017 Realisatie en ontwerp Idora Media - Login